RANDOM

2019 -ET NYT ÅR

Dette nye år vil byde på mange spændende for mig og jeg glæder mig meget til at dele en masse nyt med jer. Jeg skal bl.a. deltage i et YouTube projekt der handler om tabu omkring psykisk sygdom. Det er Anne Sofie Bang der står bag initiativet -jeg tror det bliver mega fedt! Derudover forventer jeg at starte på et mentor forløb til sommer -Det bliver i sandhed et spændende år.

Så kom jeg endelig i gang med mit helt eget domæne! Nu skal jeg så bare lige lære at navigere rundt i alt det her hjemmeside halløj – og derfor vil siden nok ændre lidt udseende den næste tid. Jeg kan se der skal undersøges en del, for nu er jeg jo vant til BloggersDelight, og her på mit eget domæne har jeg mere eller mindre helt frie tøjler.. Man skal vist bare være lidt af en Kloge-Åge for at kunne finde ud af alting. Fx. kan jeg ikke se hvor jeg kan ændre skrifttypen osv. henne.. Og nu når jeg betaler for det, så vil jeg jo gerne have at tingene fungerer som jeg gerne vil have det til, hehe.

I dag her den 1. januar 2019 sidder vi i sofaen og ser tv. Maden har løbende været rester fra nytårsaftens-menuen som vi fik lidt med hjem af i nat. En suppe jeg vil dele med jer snart, den er lækker! Ellers har det været slik, chips, dip og sodavand. Alt det sunde må starte i morgen -formentlig ligesom de fleste andres nye tiltag. Vi hyggede hos hos min Bestie Tina og hendes kæreste Allan (som også hjalp mig med at få det sidste til at fungere med mit domæne. .) Og så nogle andre venner, så vi var 8 personer og vi fik lækker mad, det hele var stille og roligt og vi var hjemme i seng omkring kl. 03:30 -Jeg fik da lige et overskud inden vi lagde os, og skiftede sengetøj -men det var sååå rart at komme i seng i helt friskt sengetøj!

GODT NYTÅR til jer allesammen. Vi skrives ved igen i morgen.

Kh AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *