PRAKTIK 2 GAARDHAVEN

LOGBOG UGE 2 – 2019

HVAD VAR GODT?
Jeg synes overall at ugen er gået rigtig fint, det er mere detaljeret herunder.

HVAD FIK DIG TIL AT REFLEKTERE?
Jeg har ellers altid hadet det der med at mandag er den værste dag i ugen som så mange siger. Jeg har altid set det som en ny chance for at gøre denne uge måske bedre, omend ikke så i hverfald bare god eller anderledes end forrige. Men jeg er stadigvæk inde i en tid hvor arbejdsugen bare føles utrolig lang når jeg skal op mandag og overskue at der venter 4 dages arbejde med 3,5 time hver dag + alt det jeg ønsker at lave ved siden af. .

Mandag startede dog fint ud og der var personale i køkkenet! Yay! Jeg kom ca. 5 min for sent, men ingen syntes at bemærke det på nogen måde, så jeg blev der bare 5 min i den anden ende. Selvom jeg for første gang skulle være der til kl. 12 i dag. Én person holder ferie og det kan mærkes i personalegruppen og på børnene, men det er gået fint.

Tirsdag var jeg syg med meget kraftig hovedpine som aldrig rigtig forsvandt før natten til onsdag.

Onsdag var jeg mega frisk selvom jeg havde sovet ca. 6 timer kun. Jeg fandt lus i en af pigernes hår og sagde det videre, så nu hænger der et opslag til forældrene: Vi har lus i Gaardgaven…

Torsdag var jeg med til samling lige efter morgenmaden. Det var spændende at se hvad de lærer og laver generelt når man normalt kun hører det fra den anden side af væggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *