PRAKTIK 2 GAARDHAVEN

LOGBOG UGE 3 – 2019

HVAD VAR GODT?:
Mandag: Jeg spurgte køkkenpersonlet om hun havde travlt for så ville jeg gå med til samling efter morgenmaden. Jeg kom ud for at dække bord ca. 10:15 og så gik jeg tilbage til børnene og sad og læste små bøger. Vi nåede at læse 8 stk!

Tirsdag: I dag var der planlagt møde i det store børnehave rum, så alle i børnehaven skulle ud efter morgenmad kl. 9 og der var jeg med. Jeg gik også med ind og spiste med de mindste børnehavebørn som kaldes Brumbasserne.

Onsdag: I dag spurgte jeg i køkkenet om der var travlt for ellers ville jeg gå med ind til samling. Jeg fik af vide jeg bare går med hvis jeg har lyst.

Torsdag: I dag har jeg været sammen med børnehaven igen og jeg har spist med brumbasserne. Jeg rummer langt mere end jeg hidtil har magtet.

HVAD FIK DIG TIL AT REFLEKTERE?:
Mandag: Det bliver mærkeligt ikke at skulle være der mere når jeg stopper, jeg kan godt lidt personalet og børnene.

Tirsdag: Jeg er blevet god til det der med at der sker flere ting ad gangen og jeg vil det også gerne selv mere nu.

Onsdag: I dag har jeg sorteret sangene de synger til samling efter morgenmaden. Jeg sad med 7 børn og legede med modellervoks og jeg hyggede mig faktisk!

Torsdag: Jeg kan mærke at når jeg ikke taler og eller taler, gør det ikke længere en stor forskel på min efterfølgende udbrændthed. Det må være fordi jeg bliver tilpas mættet af at være sammen med børnene.

NOTE TO SELF: Du kan jo sagtens når du sænker din egen barriere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *