ADHD Life

Budget der giver ro helt ned i maven!

Hey Peeps!

Livet bliver formet af de valg vi tager og hvis man vælger at have is i maven hele tiden i stedet for ro, så er der bare pludselig så mange følge -gener at man hurtigt kan drukne i tanker og ondt i maven fordi det netop også er hér sådan noget sætter sig i kroppen. (psyken sætter sig i maveregionen).

Vi har haft rigtig meget rod og ret ofte minus på vores konti det sidste stykke tid, og vi har manglet indtægt pga. manglende udbetaling.. Det har været med dårlig søvn, mange humørsvingninger og et indre psykisk pres i systemet at jeg er blevet ved med at sige at det hele nok skal gå, trods min bedre halvdel slet ikke kan være i det! Men i dag har vi fået hjælp til at få kigget lidt nærmere på det, dvs., SP fik hjælp til at lave et budget (som jeg har prøvet mange gange at ville gøre med ham, men hans tålmodighed og specielt lige omkring økonomi er ikke en god kombi for tiden…) Jeg har så fået mit lavet nu, efter at være gået i seng og stået op igen for at få styr på alting der er praktisk og som jeg nok alligevel ikke orker i morgen. Men det er en investering i sit eget liv og det er dét valg jeg har truffet i aften.

Vi skal hjælpe hinanden i tykt og tyndt også selvom vi endnu ikke er gift 😉
Det viser sig at jeg kan bidrage med mere end jeg førhen har kunne, og så længe vi afsætter tid på en kort periode og så tager det frem igen og kigger på det sammen, så er det overskueligt for os begge og det bliver ved med at være et emne vi kan snakke om med RO I MAVEN, begge to 😀

(Faktisk har jeg afmeldt mit abonnement hos Goodiebox fordi jeg ofrer mig og dedikerer mig 100% til vores forhold. Jeg har taget et valg, og det er det gode valg!)

 

Nu er der plads til at fødselsdagen om 12 dage kan skydes igang og vi kan sidde med god samvittighed. Jeg kan tage til Norge med mine veninder i oktober og det hele er bare enormt overskuds-agtigt lige nu og sådan en dejlig følelse at gå i seng med 🙂

Kh AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *