ADHD Life

Logbog 26.09.2018

LOGBOG 26.09.2018

Hvad var godt:?
Jeg fik en snak med lederen som spurgte mig hvordan det gik, og om jeg var glad for at være der? Vi fik en snak om at jeg skal til at have 2 børn med ud til at dække bord hver dag, sådan at de også lavede noget andet og jeg fik en bedre relation med dem enkeltvis. Fik nævnt at min rytme ikke fungerer men jeg er obs på det og jeg vil prøve at ændre det inden det tager for meget form. Jeg blev rost og fik af mellem linjerne af vide at jeg hvert fald ikke er dårlig til det med børn! 😉
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
At jeg virkelig er glad for at være der og jeg tænker at det bliver en god og lang praktik hvor jeg kan lære utrolig meget af og om mig selv, da mange af mine “svage sider” bliver tricket i dagligdagen og det kan jeg derfor arbejde med. Det synes jeg er positivt. Jeg har truffet et godt valg for mig selv. Måske det rigtige.
Hvad var skidt:?
Jeg kom lige præcis til tiden i dag da min morgen rytme ikke fungerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *