JOBAFKLARING,  PRAKTIK 3 KIRKEKONTORET

EN MÆRKELIG AFTALE!

Pyha i dag har været en trættende dag! I øvrigt er jeg begyndt at stå op kl. 06:00 om morgenen sammen med SP, men det gør så også at jeg kan mærke jeg bliver træt efter ca. 3 timer (uanset hvad jeg laver -så det er nok generelt mit ypperste punkt for koncentration må jeg erkende)

I dag havde jeg en tid hos lægen kl. 08:00 -Sådan en tid til en LÆ265 mener jeg den hedder (lægeattest til rehabiliterings-teamet). Det MÆRKELIGE er her en del ting i forhold til hvad der var VIRKELIGHED for knap en måned siden….! Allerede i aftes og i orges tænkte jeg det var underligt jeg ikke havde fået den velkendte sms om at jeg havde en tid hos lægen. Men jeg tog alligevel derind -Der kunne jo være sket en fejl. Jeg har altså ringet fredag den 12/4-2019 og bestilt en tid til onsdag den 1/5-2019. Fik også denne dag af vide at min attest lå klar, så det skulle jeg ikke tænke på. Og sidst den blev udført var i august 2018… Min telefon har så underligt nok ikke ringet til lægen denne dag i følge min opkaldslog og de har ikke haft bestilt en tid, eller kan huske jeg har været igennem telefonen? Der var heller ikke nogen attest klar! Nu bliver jeg så i tvivl om jeg har ringet et par dage før, da jeg ved jeg ikke har lånt en anden telefon da jeg kan huske hvor jeg var da jeg ringede til lægen. Men hold da op hvor er det mærkeligt altså!!! Da jeg mandag den 15/4-2019 havde et møde med min rådgiver på jobcenteret, fortalte jeg jo at jeg allerede havde fået en tid til den 1. maj og var så glad for at tingene bare flaskede sig.. Det virker i det hele taget som om den her samtale jeg har haft med sekretæren ved lægen, faktisk slet ikke har fundet sted. Men jeg finder sgu da ikke på sådan noget bare sådan lige.. Hvorfor skulle jeg dog gøre det?!

I dag tog jeg det så i stiv arm, og måtte videre i programmet. Det havde dog alligevel slugt så meget energi at jeg sov 2 timer da jeg kom hjem fra arbejde og lignede én der kunne falde i søvn på stedet mens jeg var ved at bage de 75 boller i praktikken.

Jeg er jo et positivt menneske og så selvfølgelig en klar positivisme i at jeg allerede kunne få en tid om 15 dage !!!!! den 16/5-2019 (Og at jeg bare kunne komme før på arbejde og gå før hjem end normalt..) Så det hele bliver kun flyttet 15 dage i den anden ende. Hvis det overhovedet gør det?

Nu vil jeg tage ind og spise god mad i min kvindegruppe og madklub.

Hav en dejlig onsdag og kampdag !

Kh AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *