HVERDAGS-LIVET

Psyk-info // En af os

Igår var jeg på besøg hos en ambassadør fra Psyk-info, da jeg i dag skulle til infomøde med Psyk-info, for selv at blive ambassadør en dag.

Mit besøg rummede en god portion snak og jeg snakkede mest som altid.. Jeg fik øjnene op for lidt flere ting omkring mig selv og jeg begyndte at sætte tingene lidt mere i perspektiv. Jeg har af og til brug for at få de ting af vide som jeg selv udtaler eller skriver, da jeg så kan tage dem op til revurdering og refleksion. -På den måde udvikler jeg mig bedst.


-jeg lod mig inspirere af hvor langt et menneske kan komme i livet ved at være positiv som jeg normalt selv er. Og ved at bruge andre ord om livet end dem man altid har brugt. Det giver også én selv et helt andet indblik i de selv samme ting jeg ikke har kunne finde ud af at give slip på. Jeg vil erkende fremfor at acceptere. Jeg vil give slip og komme videre i stedet for at holde fast, da jeg ellers føler mig presset ned i en kasse jeg reelt ikke har lyst til at være i. Ikke fordi jeg ikke kan navigere hér, men fordi jeg træder vande og ikke har set mulighederne anderledes. Det var det jeg manglede for at tage et skridt videre.

Jeg har den seneste tid haft fokus på hvem Anja er, hvem Borderlinen er og hvem Add’en er. Det kan være og har været utroligt svært at klargøre og navigere rundt i. Men jeg tror jeg har fundet frem til en nogenlunde stabil følelse af hvem der er hvad -og hvornår jeg trigger noget mere end nødvendigt og derved kan undgå at falde helt igennem uden at blive yderligere påvirket af det.
(det er også et stykke tid siden jeg kom på at lave header-teksten om. Og i dag har jeg rettet info-boksen’s tekst). Så det med at få et skub sommetider er virkelig godt for mig.

Forleden snakkede min læge om en øvelse der handler om at reducere mængden af tid jeg bruger på tanker. Det er et simpelt tanke-terapi hvor jeg allerede kan mærke der er langt mere overskud i dagligdagen og jeg bliver ikke generet af mine tanker som førhen fyldte meget i dagligdagen som baggrundsstøj og hvor jeg blev direkte hæmmet af at foretage mig noget fysisk. Det handler meget om at jeg ofte ikke har kunne overskue små ting eller fx. et familiebesøg.

Infomødet i dag gik rigtig fint og jeg kunne mærke fra starten hvor jeg skulle udnytte min energi mest muligt. Det var lidt svært, men vi er jo alle forskellige og der er selvf. plads til os allesammen! Der er noget omkring det her jeg har brug for at arbejde mere i dybden med -hvordan jeg håndterer min koncentration blandt mennesker der taler om ting hvor jeg er langt videre end det, personligt. (det er ikke første gangjeg oplever det)
/Måske er det lidt ironisk at jeg tænker sådan når jeg jo gerne vil hjælpe andre mennesker videre i livet.. Men altså der er jo også en grund til at man gerne vil dygtiggøre sig og lære nye ting, ikk’ ! Så jeg ser frem til et mentor kursus til september gennem Peer to Peer ved lokalpsykiatrien. Og et Forberedelses-mini-kursus (som jeg lige nu ikke kan huske hvad de kalder det) gennem En af os. Nu er jeg i gang, det er da en start.

Denne tekst indeholder anerkendelse, ros og taknemmelighed over et bestemt menneske som har fået mig til at tro mere på mig selv siden igår. Det er faktisk pænt stort, så TAK. Jeg har fået meget at tænke over og det er i den grad sat til værks. Uden at det bliver for meget. Det er en stor hjælp. For mig et kæmpe skridt videre. Lige hvad jeg har haft brug for RIGTIG længe!

Kan i have det dejligt til vi skrives igen.
Kh AC

En kommentar

  • erjilo pterin

    I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *