ADHD Life

At genfinde mentalt overskud

Hey Peeps!

Jeg føler virkelig der er gået 100 år siden jeg sidst har været herinde. Til dels skyldes det at jeg stadig er ret træt af udseendet på siden, det er ikke min egen hjemmeside, jeg får mange mails om DNS der ikke er aktivt fordi jeg ikke har købt et webhotel endnu og der har bare været SÅ meget at se til med fødselsdagen, praktik, veninde tur til Norge og tilbage i de vante rammer som stadig er ved at blive indkørt igen. Jeg glemmer at skrive om mine processer og jeg har i en periode opgivet at skrive logbogen for praktikken da jeg simpelthen ikke har kunne overskue det.

Dog har jeg tænkt MANGE gange at jeg ville skrive alt det jeg havde og har på hjerte. Jeg har sågar lavet en liste over et par emner jeg vil dele noget omkring. Men overskuddet har været i minus. Jeg har lært lidt at arbejde med et lagkage model hvor jeg deler ting op i procenter for hver ting jeg laver og som sagt har der været ALT for lidt kage at tage af hvis man kan sige det sådan… Jeg ved jo godt det handler om at jeg har haft for meget at se til så derfor har der været brugt energi som ikke var der og det bed mig selv i halen til sidst! I det mindste opdagede jeg at det var det der var i vejen. Så jeg stoppede med det og skulle finde tilbage til rytmen.

Jeg kan mærke at det lige nu, ved at skrive og få ting ud, giver mentalt overskud. Stort overskud faktisk. Jeg tænker ikke over hvad jeg skriver, jeg skriver bare hvad der falder mig ind !  Og det plejer at kunne ende ud i lange forklaringer, hvilket dette ikke gør. Jeg er forbedret på mange måder siden sidst. Det vil jeg dele lidt mere om lidt oftere nu når overskuddet vender tilbage 🙂

 

Dejligt lige at give lyd fra mig igen. Håber i synes det samme og her er så også en kortere forklaring på hvorfor 😉

Hav en dejlig aften.

KH Anja

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *