ADHD Life

JA -hatten!

Hey Peeps!

Hvad angår energi, så er jeg nok ikke den eneste hvis krop og sind bliver væsentligt snydt af naturens eget liv og dermed den såkaldte “vintertid”. . . Jeg er jo træt allerede kl. 17 og føler at kl. er 20 -så der bliver i dén grad brugt energi på at holde mig vågen så jeg ikke går kold lige før aftensmaden. Jeg er derfor simpelthen startet med at træne noget jeg kan overskue. Og fordi jeg nu har været i gang i 7 dage ud af 28 – så vil jeg fortælle om det her;

ALLE KAN VÆRE MED UANSET STØRRELSE, FYSISK GOD/DÅRLIG/INGEN FORM, HØJDE OG DRØJDE! 😀

8 Minute workout challenge – 4 ugers program

Det koster 49kr og du bliver medlem af en Facebook gruppe som giver SÅ MEGET MOTIVATION at det fatter du slet ikke hvis ikke du prøver det! (ny gruppe starter op den 12.11.2018) I min gruppe er vi 2.137 medlemmer og det er hele dagen at folk motiverer, støtter og hepper på én og hinanden. Jeg har seriøst aldrig oplevet noget lignende!!! Man skal ligge 2 videoer op om ugen med et udpluk af enten én eller flere øvelser så man kan få sparring på hvorvidt man gør det korrekt eller bare har brug for mere eller mindre. Jeg kan se en forskel på mine deller allerede.

Det er altså 8 minutter OM DAGEN.
THAT’S IT 😀  -det er overskueligt – kun 1 minut pr. øvelse.
JA der er 8 nye øvelser hver uge.
JA for pokker det er hårdt – men ellers ville det jo nok heller ikk’ kunne give så hurtige resultater……..! 😉
JA du får sved på panden.
JA du får pulsen op.
JA du kan mærke en masse muskler du ikke umiddelbart mærker til i dagligdagen 😀 😀 😀
JA du får energi.
JA det bliver lettere.
Ja du får en bedre, hvis ikke god fysisk form.
Ja du kan træne programmet hjemme i din stue eller køkken.
Ja du opnår styrke.
Ja du opnår overskud.
NEJ jeg kan ABSOLUT IKKE se hvorfor du IKKE skulle tage udfordringen op! 😛

Jeg vil takke af for i aften med dejlige ømme lårmuskler og ser frem til en ny trænings uge i morgen med 8 nye øvelser som jeg skal kick-starte sammen med alle de andre 2.136 medlemmer af gruppen! Måske er jeg så hardcore at jeg fortsætter med de første 8 minutter og tager de nye 8 minutter bagefter.. men det vil tiden vise… Skriv en kommentar hvis du synes jeg skal prøve! 😉 😀 😉

Vi skrives ved.

Kh AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *