HVERDAGS-LIVET

FARVEL TIL BLOGGERSDELIGHT

Forleden fik jeg en kammerat til at hjælpe mig med at flytte mine gamle indlæg fra BloggersDelight herover til min egen hjemmeside uden reklamer og al mulig andet gøgl. Jeg har ventet 7-8 mdr. på at få det gjort hvor jeg så nu fremover slipper for at betale de sølle 49,- pr. mdr for blot at have mine indlæg opretholdt. Så den udgift er nu væk, yay! Det er jo ikke fordi der ikke har været tilbudt hjælp til at få det gjort, men altså…. Det der med lige at få planlagt det, dét kan tage tid at ta’ sig sammen til..

Det er min Bestie’s veninde og kammerat som er flyttet tilbage til Vejle og med tiden de sidste par år er det vel i og for sig også blevet min(e) ven(inde)ner. Helene er bl.a. vildt god til at hækle og det lærer jeg en del af for tiden. Ja ja øvelse kræver det en del af, men det er jo også vejen frem! Og så er det bare rart at vi nu kan samles mere fælles tættere på hinanden så vi kan få noget mere kvali-tid.

Nuvel er det igen ved at være et stykke tid siden der er kommet et skriv fra mig, så jeg tænkte at en lille update om bloggen generelt ville være på sin plads, da det jo i bund og grund også var én af de ting jeg gerne ville have færdiggjort i dette år.

I øvrigt er jeg startet op med min Bulletjournal igen og det giver mig meget ro i hovedet igen. Nu må jeg se om jeg kan holde fast i det. Ligesom hele min hverdag er lavet om efter endt praktik i juni og ferie i 3 uger som slutter på søndag.. Det giver en mega god anledning til at få skrevet lidt ned om hvad jeg lavet og hvad jeg tænker om det hele. Der har været brug for at få ro på nogle ting og min hverdag før jeg kan overskue at sætte mig og skrive (det bilder jeg i hvert fald mig selv ind, men som altid får jeg noget fedt ud af at skrive direkte fra hjerne gennem fingrene uden at have overvejet det der kommer igennem mit system. Jeg har også skrevet det om og om igen at jeg bare skal se og få fingeren ud og få skrevet noget oftere da det giver mig ro og selvindsigt, men man har jo forskellige metoder at gøre alting på og det behøver ikke altid være det samme!) -så inden længe kommer der et nyt skriv med opsamling på den seneste tid og et lille sneakpeak er hvad der skal ske fremover.

Som altid – følg med hvis du har lyst, men herinde er du aldrig alene!

Kærlig hilsen AC

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *