HVERDAGS-LIVET,  JOBAFKLARING

HVAD DER SKER FOR TIDEN

Jeg lovede at komme med en lille opdatering på hvad jeg har fået tiden til at gå med siden jeg afsluttede min praktik i slut juni.

For det første har jeg skulle vænne mig til en ny hverdag -og som I ved har jeg jo har ret svært ved at omstille mig fra dag til dag (jeg har gerne brug for et par måneder..) Så det har været lidt ind og ud af de almindelige vaner med at holde en fast dagrytme som da jeg var afsted 4 x ugentligt i praktik. For at være helt ærlig som jeg jo også altid er, så kan jeg faktisk ikke huske hvad jeg har lavet i dagligdagen. Der har været en masse ting som jeg havde lyst til og som jeg tænkte jeg ville få ordnet når jeg nåede derhen til hvor jeg skulle erstatte min dagligdag fra praktik til “ingenting”.. I dag husker jeg ikke hvad og jeg mindes blot at jeg i stedet for har været lidt stresset. Jeg har prøvet at tilrettelægge min hverdag efter SP fordi det ligesom var det liv der skete i min dagligdag og jeg har nok i mellemtiden prøvet at finde mig selv igen midt i det hele.

Vi har holdt sommerferie i ugerne 29, 30 og 31. Et kort resumé er en uge på Rømø, 4 dage i Harzen med vores førte besøg i Heide Park på vejen hjem, besøgt familie og venner og været et smut i Djurs Sommerland -tja det var en lidt flad fornemmelse efter en tur i Heide Park, Haah ha! Vi har trods alt haft en effektiv og aktiv ferie -nuvel, hvert fald de første 2 uger. Det var som om der var en helt anden energi da vi var på Rømø men det er også noget helt andet og noget helt specielt at løbe på en bred sandstrand hver eneste morgen. Det bliver man sgu endnu mere taknemmelig af!

Jeg er startet med at lave flødeboller forresten og er VILD med det. Jeg er også lidt godt til det -der er plads til forbedringer og jeg finder stille og roligt vejen frem med de forskellige chokolader og tempereringer, hvordan trykket skal være på skummet når det presses ud….. Jeg er sgu vild med det! Så TAK Liv og Simone for både at lave Flødebolle-foldebogen og at dele så meget ud af dit liv, Liv! I dag kommer der ikke tags og links, men det gør der senere. I dag skal jeg bare have skrevet og holdt mig selv oppe på at det skulle være og blive i dag.

I morgen torsdag den 8/8 skal jeg til mit andet mødet med min nye rådgiver på Jobcenteret. Jeg ved det er et formalitets-tjek (opfølgning på hvordan jeg hurtigst muligt kommer tilbage i arbejde fra min sygemelding -om man vil).. Og er derfor ikkenervøs for noget som helst. Vi skal blandt andet snakke om hvornår vi skal ses igen sidst på måneden for at forberede mig på mit rehabiliterings-møde hvor min afgørelse om jeg får godkendt min Flex bliver afgjort. Jeg er ikke nervøs for mødet, for jeg er sikker på jeg bliver godkendt -fordi alle mine papirer er i orden og jeg selv har bestemt tempoet på mit forløb. Det er jeg virkelig taknemmelig for at have fået lov til. Jeg forstod det bare ikke selv i starten, fordi jeg ikke så mig selv og mærkede mig selv.
Nu mærker jeg til gengæld en gråzone som tidligere har været min comfort-zone til trods for jeg ikke fandt mig til rette alligevel, dengang. Jeg skal jo når jeg er blevet godkendt til Flex, overgå til et flex-team hvor jeg kommer tilbage blandt lønnede borgere…… Det er ret frygtindgydende for mig fordi jeg jo har været vant til at en sygedag fra praktikken ikke havde nogle konsekvenser og ej heller ferie da jeg jo bare har løn under ferie og medmindre jeg skal ud af landet skal jeg ikke melde ferie til nogen…. Det hele bliver vendt på hovedet nu! Hvis jeg har en sygedag som jo også kan være kaldet en dårlig dag el. en off dag, så tæller den for en sygedag og jeg tæller som ustabil igen. Hvis jeg skal holde ferie skal jeg melde det og jeg skal selv betale den, jovist får jeg også flere penge når jeg får et arbejde med en løn, men det ligger så langt væk for mig at det er det jeg er mere nervøs for end selve mødet. Min nye frie fremtid er jeg mere nervøs for end hvad jeg burde. Men jeg tænker det er ret normalt når jeg har gået hjemme siden december 2015 med undtagelse af at have solgt Tupperware i 1,5 år derfra. I øvrigt et job der har rykket mig mere end jeg anede var muligt, på alle tænkelige menneskelige planer! Dét er jeg mig selv evigt taknemmelig for.

Nåmen jeg kunne jo fortsætte i evigheder og I ville muligvis falde i søvn inden i blev færdige med at læse mine ord.. Så jeg stopper for i dag og har et skriv parat i tankerne til i morgen efter mit møde. Det er endnu en ny rejse som jeg lige vil vente med at gå i detaljer omkring førend i morgen, men det er vældig spændende og jeg er spændt på at se hvad det ender med i sidste ende. Det er en ny start og den giver mig mere energi end jeg forventede..

I aften skal jeg hygge, snakke og spise med en veninde som jeg ikke har set i en måned, det glæder jeg mig til.

Vi skrives ved,
Kh AC

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *