FLEKSJOB,  HVERDAGS-LIVET

FRIHEDEN TIL SELV AT VÆLGE

Bare fordi jeg er kommet på “den anden side” og nu er normal løn-modager (i hvert fald for en periode), er det ikke enstydende at jeg har det super fint og at livet bare er fantastisk. Det her med at leve i en hverdag hvor jeg i ca. 1½ år har troet at sammenhængende dage med beskæftigelse var det rigtige for mig – til at finde ud af at jeg slet ikke fungerer rigtigt og at ALLE signaler de sidste 1½ år har været rigtige i forhold til mit stress-niveau.. Den del er selvfølgelig fin at finde ud af.. Nu skal det så efterleves -Når jeg er ude af min kontrakt i mit midlertidige arbejde som stresser mig helt enormt.

Men jeg tror på det var meningen at jeg fra start sagde nej men alligevel tænkte at pengene var vigtigere, til nu at forstå at INGEN penge i verden er vigtigere end JEG er! Og det hele har på en måde samlet mit eget selv-billede lidt mere end jeg turde håbe på. Jeg har nu kæmpet en brav kamp for at finde frem til lige præcis dette moment som jeg aldrig troede jeg ville opnå, men jeg håbede så inderligt det en dag ville lykkes mig, og se mig lige i dag..

Nu har jeg fundet ud af ret store ting om mig selv de sidste par måneder;

Jeg har behov for usammenhængende arbejdsdage og gerne 15 t./ugentligt som altså giver 3 dage om ugen med 5 timer. Optimalt ville måske være 3×4 timer til en start og så bygge på med de sidste 3 timer hen ad vejen. Jeg har (nu) ikke noget imod weekend vagter og heller ikke aften arbejde, så længe det ikke er 3x ugentligt. Reelt ville jeg gerne arbejde 1 dag, holde 1 dag fri, arbejde 2 dage.. Så det vil jeg gå efter i fremtiden.
Så set i forhold til hvor jeg var i mine praktik perioder hvor jeg også havde svært ved at rumme dagene, til hvad jeg har erfaret ved en måneds frivilligt arbejde på en rideskole og 2 måneders midlertidigt lønnet arbejde -Det er virkelig noget jeg sætter pris på. Det er al besværet værd. Men kun fordi jeg vælger at se det sådan. Jeg har affundet mig med at jeg fungerer bedst sådan her, og det er faktisk det der giver mig mest ro i maven -så længe jeg kan overholde det for mig selv.

Heldigvis har jeg netop fået af vide i dag at jeg bliver afløst igen fra på mandag, så det vil nu sige at jeg kan begyde at finde mig selv endnu mere end hidtil, fordi jeg har fået skabt det her univers for mig selv hvor jeg ved hvad der skal til for at jeg jo har det optimalt og hvor min ydeevne er bedst i dagligdagen på en ny arbejdsplads. Så fremover har jeg langt mere at tilbyde da jeg faktisk også har lært at sætte grænser.
-Så selvom man kan sige at det er træls og ærgerligt at jeg fra på fredag den 22.11.2019 atter er arbejdsløs og går tilbage på overførsels-indkomst der svarer til kontanthjælp (medmindre jeg finder noget fra den 01.12.2019) – så har jeg ikke været mere glad indeni end hvad der føles som ja.. I ved hvad jeg mener! Fordi jeg kan styre fremtiden efter hvad MINE behov er, og ikke bare lade mig nøjes fordi det er en periode med god økonomi -fordi for hvis skyld?? I hvert fald ikke min egen, og så er det jo slet ikke det værd. Der er grænser for hvad jeg vil ofre mig for, og den grænse har jeg nået, heldigvis.

Heldigvis er jeg blevet voksen og tager nu ansvar for mig selv.

Er du tilfreds med dit arbejde og din dagligdag? -Du er nødt til selv at tage ansvaret for det, for der kommer ikke nogen og gør det for dig. Det kan være en lang, sej og hård kamp, men jeg lover dig at det er det hele værd i den anden ende! Jeg har i 8 år ønsket at finde frem til dette sted i mit liv, fucking 8 år !!! -og jeg har arbejdet hårdt på det de sidste 1½ år, så det kan lade sig gøre hvis man virkelig vil det.

De varmeste november-tanker til dig der læser med. Jeg ønsker at du skal blive inspireret til at tage handling og ansvar i dit eget liv -når du har overskud til det eller finder den hjælp der skal til. Stil endelig spørgsmål eller skriv til mig hvis du har brug for et nyt råd eller til at se verden fra et nyt synspunkt, jeg vil med glæde hjælpe i det omfang jeg er i stand til, set med den erfaring jeg har i eget liv.

KH AC

10 kommentarer

 • hgf

  Link exchange is nothing else except it is only placing
  the other person’s webpage link on your page at suitable place and other person will also do same for you.

 • erjilopterin

  Its like you read my mind! You seem to understand so much about this, such as you wrote the guide in it or something. I think that you can do with some percent to force the message home a little bit, however other than that, that is wonderful blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 • 더킹카지노

  I like the helpful information you provide to your articles.
  I’ll bookmark your blog and check again here frequently.
  I’m relatively sure I will learn plenty of new stuff
  proper here! Good luck for the following!

  • AC

   Thank you so much! It means A LOT to me. I’ve been busy and yet still have had a lot of time to write, but somehow i didn’t. I’m working on a book for priorities and strategies and I’m also partisepating (spelled?) in a poscast that I’ll tell more about. A LOT has happend since my last article, for sure. And i have thought of this blog so so many times without giving the effort to acually do something. This is my first time peekin in since may 2020. I’m a little embarrassed.

   Have a great day og and thank you for reminding me that my words helps other people.

   XX Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *