ADHD Life

Random snak

HeyPeeps!

Nåh, ja så gik der jo næsten en måned før jeg fik skrevet igen og det er jo meningen at jeg vil skrive hver gang jeg har været i praktik, som den logbog jeg IKKE fører med pen og papir…. Den fører jeg et andet sted og kan du gætte hvor? Jeps korrekt! – Inde i mit hoved i mine tanker som jeg jo lige præcis ikke får skrevet ned. Men måske er det hele essensen med det her. Det er hér mange ting giver mening, hvert fald for mig -og det er trods alt det vigtigste. Mange mennesker har en holdning der lyder lidt ligesom denne; “Det tager jo bare lige 5 min. Det er da nemt!” Og ja, det er det da -hvis man bare lige havde overskuddet og ikke havde oversprings handlinger der ændrer handlemønster sådan cirka ret ofte på bare 10 min.! Når det så er sagt, så er det jo ikke fordi jeg ikke har LYST til at skrive, for det kan man vel tydeligt se at jeg har… 😉 Men det kan jo også være fordi og fordi og fordi.. og tro mig, så er det altså op ad bakke at få startet. Og samvittigheden vælter ned over mig fordi jeg jo stadig har tankerne i hovedet, men hvor skal jeg starte?? Så i dag tog jeg mig selv i nakken og tændte min pc mens jeg lavede mad og begyndte faktisk at skrive for at hjælpe mig selv til når jeg så havde lavet maden færdig og så jeg ikke bare satte mig og surfede på mobilen (“jovel bare lige mens jeg spiste..” -men det er lige præcis hér det altid går galt! I det mindste ved jeg det jo, altså når jeg lige bliver mindet om at jeg jo kunne have brugt tiden anderledes!) når jeg først er i gang vil det jo ingen ende tage.

Et af mine issues er at jeg ikke er så skide god til at oprette det her plus-blogger-hjemmeside, så hver gang jeg har villet ind og skrive har jeg desværre (i nogle tilfælde) en perfektionistisk side, lidt tilbøjelig til den skøre side vil jeg mene (…) og det har simpelthen gjort at når jeg rent faktisk har været inde på bloggen, for det har jeg ret tit!!! Så er udfaldet resulteret i at prøve at forstå og lære at lave design -til stor irritation og opgivelse – og så fik jeg jo så heller ikke skrevet dén dag, vel! Men omvendt har tankerne også kørt rundt og været således;” Du HAR jo skrevet at det her er nyt for dig, også med design osv.. så du har jo forudindstillet dig selv (for det er det vigtigste) på at give dine læsere indblik i at siden ligner lort og at der vil blive foretaget ændringer undervejs, så alt IKKE er perfektionistisk og at du LÆRER MED TIDEN!!!!!  (piece of cake.. ligesom med alt andet man lærer af hver dag)
“Deal with your real problems girl..” <– Jeps en spontan tanke!

Jeg kunne fortsætte med at skrive (og det gør jeg også, for nu har jeg dælme fat i den lange ende!)

Men jeg stopper for i dag -jeg synes der er rigeligt gøgl at komme igennem som læser. Jo selvom jeg skriver gøgl tager jeg mig selv alvorligt..! Det er bare en måde at udtrykke mig å at at symbolisere at jeg godt ved det jeg skriver kan være “tungt” og at det nogle gange er bedre at tage tingene i små bidder.

Hvordan spiser man en elefant? -svar i kommentaren hvis du ved det eller bare vil gætte.. 🙂

 

Forresten vil jeg spørge om der er noget du gerne vil vide som jeg fx. kan uddybe i et indlæg? (come on, don’t be shy – og bare rolig så går der ikke en måned før jeg svarer 😀 )

 

Derfor, god weekend

 

KH AC

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *