ADHD Life

Kender I det?

Hey Peeps!

Kender I det der med at man gerne vil være alle steder på én gang og at man gerne vil have alting færdigt man har gang i, på én gang? Jeg har simpelthen haft SÅ meget at se til at jeg har lavet oversprings-handlinger hver gang jeg har tænkt på at skulle ind og skrive et indlæg, fordi jeg har været i gang med alt muligt som forhåbentlig snart giver pote.. Men kan mærke det har presset mig til at snart at ville skrive -Det handler selvfølgelig om prioritering!

Da jeg afsluttede min praktik, fik jeg 3 uger til liiige at få styr på en masse praktisk og det der fylder i mit system, så jeg ENDELIG kan komme til at SLAPPE AF MIT EGET HJEM! Dvs. jeg fik tid til at FINDE RO…..! (når jeg var færdig med alle mine projekter).

For det første har jeg haft RIGTIG svært ved ÆNDRINGEN af IKKE at skulle i praktik 3x ugentligt mere. MEN så har jeg jo ØVET mig i at få en FAST RYTME i dagligdagen (som tydeligvis ikke fungerede da jeg var i praktik). Rytmen har fundet sin plads, sådan nogenlunde.. jeg vil sige den er omkring 95% helt fast nu. Det er sgu en positiv ting cause Jesus or whoever is up there knows that jeg har ventet like forever på dette! Så Yay me! -for at have lært at holde én fast rytme (klap klap i jeres hænder, bare for mig skyld 😀 )
FAKTISK har jeg efterhånden næsten lært 2 rytmer, for jeg er nemlig blevet TRÆT om aftenen.. Yes, i læste rigtigt.. Jeg er blevet TRÆT 😀 Så derfor går jeg nu automatisk i seng omkring kl. 21 -21.30 hver aften og guess what?? Det er MEGET nemmere at stå op om morgenen når jeg rent faktisk lytter til min krop (still in progress) og får sovet det der er nødvendigt FOR MIG. Jeg vågner selv omkring kl.6 -inden mit vækkeur ringer kl.6:15 -og så er jeg faktisk frisk 😉 YaaaY 😉 Jeg er pavestolt af mig selv kan jeg sige jer! Den dag jeg finder ud af at lave små videoer herinde på bloggen, vil I tydeligt kunne fornemme min begejstring 😀 😀 😀 (jeg mangler dog at mærke efter hvornår jeg BURDE ligge mig og hvile mig midt på dagen but I´m getting there!)

For det andet, for at vende til bage ^^ så har jeg jo haft gang i de her projekter der omhandler at få ryddet ud, sorteret, komme af med så om sige.. og dét tager dælen dytme mange kræfter! Mest fordi hver gang jeg får lidt plads, så bliver det fyldt op af næste projekt.. så der bliver aldrig rigtig den her plads og ro der hvor jeg gerne vil have det. Og jeg mangler den der følelse af IKKE at have noget jeg burde gøre i mit hjem, så jeg bare kan slappe af og koble fra (udover rengøring selvf.). Det er en uvant følelse for mig da jeg aldrig nogensinde har haft det sådan i mit eget hjem. Jeg har altid søgt tilflugt hos andre mennesker tæt på mig da jeg så fik ro indeni. Der har altid været pænt ryddet op og der var ikke noget jeg skulle tage stilling til. Så det er ret stort at jeg begynder at føle sådan herhjemme hos mig selv. Eller ja, i vores hjem selvf. Det påvirker også SP helt vildt at der ligger skrammel alle vegne for han er selvf. ligeså træt af det som jeg er. Men når overskuddet ikke er der og det er mine ting, ja så bliver tingene jo liggende indtil jeg fjerner dem 🙂 Måske er det også fordi jeg meget hurtigt skaber et forhold til mine ting. Så de helt symbolsk betyder noget og derfor er svære for mig at skille mig af med.

Nu er jeg ved at miste tråden, måske fordi jeg har skrevet en del.. Jeg har jo meget på hjerte denne gang! Men der skal ligesom være et tema jo, ellers bliver det for rodet!

Fun fact: Jeg har flere gange de seneste dage mødt et koldt krus te el kaffe fordi jeg simpelthen havde glemt jeg havde lavet det. Fordi jeg har så mange ting i gang at de bare sluger alt min opmærksomhed. Så jeg har lavet lister dagligt hvor jeg har skrevet frokost på så jeg ikke skulle glemme at spise også 🙂 Det har virket!

Hovedtemaet er vel bare at jeg enormt gerne har ville skrive til min egen selv refleksion og Jer, fordi det jo også giver mig luft at få ting skrevet ned. Men jeg har i stedet for brugt Instagram lidt, og egentlig ikke rigtig brugt min tlf så meget. Men jeg gik også fra at skrive dagligt efter en måneds pause, og så lige pludselig ikke skrive dagligt – det kan mærkes! Men igen det er vaner, nye vaner. Men sunde vaner.

Det sidste jeg vil sige er at jeg fik mega stress her igår, over at jeg jo skal have en ny samtale med min virksomhedskonsulent når de 3 uger er gået, og så tænker jeg jo nu på mandag. Men i aftes gik det op for mig at når det marked jeg skal på som kræmmer på søndag, har været afholdt – så er jeg sluppet af med RIGTIG MANGE TING af det sidste jeg har som jeg vælger at tage penge for (håber jeg da det er uhørt billigt) og så har jeg STADIGVÆK 5 dage til at få det sidste ordnet 😀 I øvrigt er det jo blot en samtale som skal definere om jeg er klar til en ny praktik med 100% energi, eller om jeg stadig mangler lidt inden jeg kan give den 100% i praktikken.

Det hører I mere om 🙂 Rigtig dejlig fredag allesammen :*

Kh AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *