ADHD Life

Random Update

Hey Peeps!

»Det der med at være alle steder på én gang er nu slut, for jeg er færdig med alle mine små projekter (sådan ca. hvert fald) Og jeg slapper endelig af i mit eget hjem! Hold op denne tid har jeg ventet mange år på at skulle nå. Hvor føles det bare rart, roligt og dejligt afslappende 🙂

»Lørdag var jeg igang med at få pakket sammen til det marked jeg skulle på i søndags og havde egentlig sorteret det hele.. Men så da min mor lige kom med op forbi begyndte hun at sige “ej hvor er der mange ting” “der roder jo helt vildt” “jeg kan godt forstå du ikke kan være i det her” “hvorfor ligger det dér” (….) Jeg var ved at sprænge indeni og sagde til sidst “lige præcis derfor ville jeg faktisk ikke have du skulle komme forbi, fordi: JEG VED DET FUCKING IKKE! jeg er i gang med at sortere ud jo! Og jeg liver jo bare sur på dig når du kommenterer det”

Det endte med jeg ringede til min storebror og spurgte om jeg måtte låne hans bil, fordi min mor trods alt hjalp mig med at vælge en masse ting som der faktisk ikke var plads til, og det var jo ligesom plads jeg gerne ville skabe, så der var lidt mere luft mellem alting. Jeg kan godt lide ting og jeg er rigtig god til bare at stille dem rundt omkring så der til sidst ser enormt rodet og uorganiseret ud. Vi fik læsset en hel stationcar med både stole, lamper, lanterner, kaffe stel, billeder til væggene….. You get the point right?? 😀  Derefter lånte jeg bilen til at læsse mine kræmmer-ting så jeg havde lidt mere plads til dem.

»Jeg var på marked søndag og det gik helt fint. Da jeg pakkede ned igen, fik jeg sorteret nogle FÅ stykker tøj og sko fra som jeg stadig gerne vil sælge. Resten kom i en sæk og blev afleveret på genbrug. Faktisk blev der afleveret 2 sække fulde og en sports-taske med tasker i. Så var det ude af mit system. Jeg havde fået lov at stille det hos min bror, resterende af mit Tupperware og hvad der ellers skulle sælges. Fordi så var det samlet ét sted. Jeg lovede at komme forbi mandag formiddag inden han tog på arbejde og tage billeder, samt sætte alt det andet fra vores hjem op på loftet. Det er også DONE 😀 Nu mangler jeg så bare lige at redigere billederne med tekst og pris på så jeg kan smide dem på nettet 😉 Men WAW hvor det giver overskud på øverste etage!!!!!

»Igår tirsdag var jeg til helbredsundersøgelse hos lægen da der skal forefinde et nyt rehabiliteringsmøde engang i september måned med min beskæftigelsesrågiver. Det er et møde jeg ser meget positivt frem til da jeg så får lidt ud på hvad der kan sættes i værk for mig. Så jeg glæder mig faktisk lidt 🙂

»Efter lægen var jeg forbi Telia for at aflevere min tlf som virkelig fucker meget up. Den fryser rigtig tit bl.a.  og desværre har min mor efterfølgenede beskadiget den med en flænge over kameraet ved et uheld for noget tid siden. Og heldigvis har jeg sagt nej til at hun skulle bruge sin ulykkesforsikring -jeg fik nemlig af vide der intet er at gøre pga. flængen! Det smarteste og billigste i dette tilfælde er at købe en ny, lidt nyere og med lav udbetaling som jeg kan undgå ved at aflevere nogle gamle tlfér fordi de har en lille værdi også 🙂 (Jeg har en Huawei P9 nu og planlægger at købe Huawei P20 Lite -fordi den er lidt nyere og enormt billig. Jeg er ret vild med deres funktioner og menuen).

»Mine rytmer fungerer stadigvæk og nu nok nærmere 98% så jeg er skide stolt af mig selv! (klap klap emoji) 😀 😀 😀

Jeg er blevet spurgt hvad jeg kunne tænke mig at lave i fremtiden.. Fordi det at holde foredrag er lidt en selvstændig ting og noget man ikke udelukkende laver som job. Hvis jeg kunne opnå nogle kurser med konflikthåndtering og kommunikation samt psykologi -så ville jeg komme langt! Men hvem sponsorerer det til mig? Det er bestemt ikke gratis og kommunen yder hvert fald ikke den service når der er jobs at tilbyde. Jeg vil bare gerne hjælpe andre mennesker med min egen livserfaring.

Hvis du har nogle ideer eller forslag er de meget velkomne i kommentarene! 😉 (SSH og alm. børnehave er udelukket grundet for meget stimuli) Jeg kunne godt bruge ideer til hvor jeg evt. kan afprøve praktikpladser. Kan godt lide dyr, mad, design/mode, reklame/publisering, mennesker.. men det skal være i tidsrummet 08-11 ca. hvilket er lidt en udfordring.

Må alle få en dejlig dejlig onsdag.

KH AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *