ADHD Life

Forventninger

Hey Peeps!

At jeg selv lægger op til at der bliver en forventning om noget som nogle glæder sig til at læse, den må jeg lige sluge et øjeblik! Jeg skrev at der ville være en update på bloggen søndag og det blev der altså ikke som i nok har bemærket.

Der har været behov for afkobling og refleksion og det har overskygget mit indlæg til at blive som et pres jeg ikke ønsker af mig selv. Der blev lavet om på turen og den skulle derfor afsluttes lørdag og mig og min lænd, samt højre side af nakken og ned i skulderen har ikke været gode venner lige siden. I dag har jeg så været i gang med at skrive om turen her på bloggen, men har også en ubehagelig trykken i hovedet pga. spændinger fra nakke/skulder så jeg må opgive endnu engang. Men jeg ser det som ekstra tid til refleksion og til sidst kommer der et fyldestgørende indlæg ud af det.  Det var en utrolig god tur! Men jeg har oddsene imod mig i forhold til roen omkring at skrive det. Jeg skal også have hverdagen til at fungere som den plejer og det er svært når jeg er hæmmet på koncentration pga. irritation over smerter. Rom blev ikke bygget på én dag heller 😉

 

Det var lige en kort update! Hav en dejlig mandag 🙂

Kh AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *